Duverden!


Så fikk vi liksom svar på tiltale da! På facebooksiden til «de som vil bevare hele banen» kom det slikt tilsvar:

Det ligger ikke for oss å tukle oss lengere inn i slike debatter, så Gvammen stasjon og Hr. Benkduktøren rister bare forvirret på takskifer og pelshoder med edderkopper i, og nøyer seg med å slå fast:

Gvamnmen ønsker fortsatt å være en plass, – et stoppested, en rasteplass, et «kosesegi» for folk som rusler, som sykler, som overnatter, som bruker den tiden de har lyst til, – for å bese en gammel jernbane i sin natur og i sitt kulturlandskap.

Vi synes det er tiden for det nå.

– tid for flere enn de få som må/vil betale for time og døgnleie av dresiner, – dresiner som aldri gikk på denne banen og som må leveres tilbake ved utgangspunktet, slik at turen på Numedalsbanen blir en slags fram og tilbake er like langt – tur, for folk som gjerne vil videre, – og ikke tilbake …..

Så derfor foreslo vi et kompromiss, – og det var ment som et forslag, ikke en rød klut……

Men, men….

En kommentar om “Duverden!

  1. Alle forslag faller ikke i like god jord hos alle og kan i «kampens hete» oppfattes som røde kluter, men jeg har aldri betvilt ditt engasjement for Numedalsbanen Ulf. Til det har opplevelsene og gjestfriheten på Gvammen stasjon vært for mange og store. Gvammen stasjon er en av de største attraksjonen på Numedalsbanen og et av våre viktigste argumenter i debatten om vern av banen. Den er en vellykket historie om hva vern av noe kan bli for omgivelsene. Så får det så være at vi er uenige i detaljer rundt vernet av banen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s