Gvammen stasjon skulle ønske at alle som har stoppesteder og stasjoner kunne ha samarbeidet om i hvertfall to ting:


Sånn. Da blir det første mars.
Da sier vi at sommeren begynner på en måte.

Her på stasjonen er nå jeg og Hr. Benkduktøren igang med å planlegge kommende sommer. Dessverre ble vi overbudt på QXL og fikk ikke tak i Sirkulærsamlingen fra 1920 årene, men vi har skaffet oss et par andre godbiter som skal få plass på en gallerivegg.

Plass, selv om det blir trangt! 15 nye bilder skal inn i Gallery 1716 – opp i taket med dem! 🙂

Planen for tegneparken er ferdig, den monterer vi når snøen har gått….smeltet, heter det kanskje…

Dessuten skal 5 blomsterspisere ut i skogen her. De produseres ferdig nå i disse dager hos glimrende Vistaprint! Det blir gøy å se dem der ute!

Det helt nye i år er at vi skal gjennomføre “Bokbytteriet”! I den nederste bua kan alle som trenger nytt lesestoff bytte til seg nye bøker, i et bytteforhold 2: 1. Sett to bøker du ikke lenger trenger i hyllen og du kan ta med deg en du ikke har lest! Her håper vi å kunne ha både bøker og tegneserier / blader. Her rigger vi til i mai og satser på åpning til skoleferien.

Gvammen stasjon skulle ønske at alle som har stoppesteder og stasjoner kunne ha samarbeidet om i hvertfall to ting:

For det første burde alle dresinsyklister kunne få utdelt et kart ved reisens start, hvor det er plass til stempel fra alle stoppesteder, tuneller og stasjoner. Så de kunne de samle stempel underveis!
Gvammen stasjon lager i hvertfall klar sin stempekasse! Den står og venter!

For det andre synes vi det kunne ha vært laget en slags natur/kultur – sti på banen. Med spørsmål underveis og innlevering for premiering ved sesongens slutt. Der kan vi få gjort lite alene, men vi sitter klare til å bli med på et samarbeid om noe slikt! Ta bare kontakt!

Vi gleder oss til en ny sesong!

2 kommentarer om “Gvammen stasjon skulle ønske at alle som har stoppesteder og stasjoner kunne ha samarbeidet om i hvertfall to ting:

 1. Her har du mange flotte tiltak på gang på Gvammen stasjon. I tillegg har du to svært gode forslag om samarbeid som jeg, på vegne av Kjerre stasjon, slutter meg til umiddelbart. Tar du utfordringen på å designe et stempelkart? Du har alt et flott Gvammen stempel. Kan det brukes som mal for stemplene på de andre stedene, eller bør stemplene ha forskjellig særpreg? Dette må vi ha klart til sesongstart! Du hører fra meg nærmere, men her er det bare å begynne å konkretisere.

  Vi på Kjerre stasjon gleder oss også til en ny ssesong! Den starter faktisk med vintertur nå i uke 10. Da satser vi på at det er kjørt skispor på jernbanesporet. 🙂

 2. Dette var jo et kreativt og veldig godt initiativ!
  Det er godt for Numedal at vi har to så aktive og kreative personer som dere to, Ulf og Trond Vegard!

  Typisk at dere ikke er fra Numedal. Det er et tankekors. Hvorfor er ikke flere fra dalen like ivrige? Men derimot virker det som det er en overvekt av de som ikke i det hele tatt ser verdien i dette…!!

  Tror vi trenger en gruppe som kan jobbe ut gode forslag for Rødberg-
  området!???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s