..i påvente av neste gode drøm.


Nei.

Nei, tenker Hr. Benduktøren. Dette blir for dumt. Enten så må denne jernbanen vernes som en jernbane og ivaretas som et nasjonalt kulturminne, – og da måtte nok andre, for eksempel «Krøderbanen», kanskje, finne seg i å måtte dele litt på de fylkeskommunale tilskuddene, – eller så må traseen frigis til ekte og frie syklister, helse, trivsel og demokratisk likhet!

Å «frede» den som «dresinbane» fordi noen som har lirket seg i posisjon skal kunne fortsette å tjene penger på utleie av den «eneste lovlige sykkel»  (og kanskje fordi den ikke skal kunne «konkurere om Museumsbane-status i Buskerud?)- er selvsagt ikke bare dumt, men i Hr. Benkduktørens hode er dette også politisk og faglig (ikke minst!!) umoralsk.

Så når fuglene har sunget som de har, så foretrekker Hr. Benkduktøren å legge sitt inviterende og informerende miljø på is, eller på tørk, så å si…..

Nå er det lagt inn. Han tar det fram igjen når museumet er et faktum, eller når all verdens hyggelige mennesker på alle verdens forskjellige sykkeltyper pedaler innom! Mer enn gjerne! Både benker og gallerier og doer og vann og samtaler og trivsel.

Så inntil videre foretrekker han flere slik drømmer som den siste, og holder sengen…..i påvente av neste gode drøm.

«Missy» – den lille katten liker det godt….!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s