Årene som går….årene som gikk…


a

Siste dagen i høstferien.

Kanskje årets siste dresinfølge her på den gamle Numedalsbanen?

Det har vært en utrolig flott sommer og mange, mange hyggelige og spennende besøk her på Gvammen stasjon! Takk skal dere ha alle sammen, og veldig velkommen tilbake!

Allikevel kan jeg ikke unngå å tenke tilbake en av sommerens første dager. Da kom et stort følge «utredere» på tur. Fra kulturmyndigheter og eierside, med saksbehandlere og konsulenter….

Det gjør som regel det, hvert eneste år; kommer noen som skal «utrede»..

Men noen utredninger, noen planer, noen skisser til tiltak, DET ser en aldri ?

Når denne sommeren vi nå har bak oss, kan ha hatt såpass mange «brukere av banen» – uten at det foreligger noe opplevelseskonsept, uten noen skilting, uten noen fasiliteter, uten noen markedsføring, ja ikke engang adekvat informasjon på nettet (!) – tenk da på hvordan dette KUNNE ha vært, dersom initiativrike, kreative, kommuniserende og formidlende folk hadde kunnet ta seg av dette!

Så kanskje er det ungdommen her i dalen som bør få slippe til nå ! – nå, når de «voksne» har latt årene gå og gå og gå……?

Jeg hører det snart skal være et møte. Et møte hvor enkelte fraksjoner skal «drøfte hva som bør skje med banen». Jeg foreslår at en lærer av ordinær vertshusdrift: at en vasker opp, før en dekker bordet på nytt. Dersom oppvask ikke lar seg gjøre, fordi «belegg» har blitt for gamle, ja, da foreslår jeg at en skifter dekketøy!

Helt naturlig det.

 

b

bluedsign

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s