Joda, Sommeren kryper videre, den…


000

Regn og kalde morgener, joda…men naturens knopper og kryp fastslår at det ER sommer, her på den gamle jernbanestasjon.

00

Ekornbefolkningen øker eksplosivt, nå er det 10 ekorn som spiser sine måltider sammen. Forøvrig herjer de rundt i trær og busker…. Veldig!

0

…og dermed tiltrekker de seg selvsagt mer «sekundære interessenter». I dag dukket en ny katt opp, for å sjekke ut hvilke muligheter stedet har å by på…

a

«Den Gamle Dresin» tiltrekker seg hele tiden oppmerksomheten til de som ikke «herjer rundt i trær og busker»: ruslerne…..Det kommer ruslere fra Campingplassen nedfor her, fra overnattingstunet på andre siden av dalbunnen, i en nokså jevn strøm….

b

Dresinfølget, som overnattet på Sevletunet, er igjen klare på sporet…

c …og legger i vei nedover dalen, mot Veggli Vertshus. De har hatt denne «Eventyrturen» det er, å leie dresiner på Veggli Vertshus, sykle dem opp til Gvammen, og så gå ned til Sevletunet og overnatte der. Sevletunet er et utrolig tilbud, med sine gamle bygninger, særegne interiør og et fantastisk vertsskap!

h Hr. Benkduktøren, på sin side, har med glede mottatt en større donasjon bøker i dag! De skal inn i stasjonens «BytteBokBu», selvsagt, men den pliktoppfyllende, uniformbærende hund, lar ikke «hva som helst» få plass i sine hyller, så han går nøye igjennom den nyankommende litteratur, – og fastslår med begeistring at dette alt sammen, er meget anbefalelsesverdig lesestoff !

gvafb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s