En av disse dagene som gjør det hele verdt bryet, på en måte….


1pionen

Pionene (peonene) blomstrer, og definerer dermed at nedtellingen mot høsten har begynt.

2butterfly

Noe sommerfuglene gir blanke blaffen i, og flagrer bekymringsløst fra plante til plante (som om det var DE som nettopp fikk melding om lønnspålegg etter siste kompetansehopp!

3aroundbenkern

Slik plantene er for sommerfuglene, slik er visstnok den Noble Uniformerte på Benk, for kvinner i alle aldre! Det flokkes og bildes på den benken! Hver eneste dag! (som stadig flere europeiske idehistorikere og filosofer stadig oftere fastslår nå for tiden: Livet er IKKE rettferdig…)

4perrongeri

En rolig og sindig perrongdag på Gvammen stasjon, dette. De unge jentene som innledet et parti sjakk her forleden, kom tilbake for å fullføre det, og stadig kommer det vandrere fra de nærliggende turistbedrifter.

5hilsen6-2-another-visitor

Det gis hyggelig hilsner på stedets fritavler…og meteorittmuseet beses, – om enn noe forundret…..

6tellinggirls

De to unge jentene med sjakkpartiet var enig med meg i at sommerferie i skoleverket er herkete og irriterende lang, – så vi ble enige om en læringsøkt, og arbeidet oss igjennom den kunnskap meteorittutstillingen kan formidle! Selvfølgelig hadde de ikke hørt noe om sånt før, disse niende klassingene, og en kommentar var at det var så fint å lære av eksperter og ikke bare vanlige lærere…..! Hmm…jaha? Kanskje vi pedagoger har noe å lære av slike elever?

7dresin

Selv i ettermiddagens lette regn, trillet dresinene forbi, – de dresintråkkendes humør lar seg aldri påvirke av slikt som været. Det hører ikke hjemme på en jernbane, det….

8jobbet

Når da dessuten denne nå etter hvert overferierte pedagog fikk arbeidet med sine fag, så glir dagen over i de perfektes rekker….altså en typisk sommerdag i Numedal.

2017stamp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s