Torsdag som et hvileskjær….en får gjort litt da….


1nydag

Den nye dagen kom akkurat på det tidspunktet den skulle, sånn midt i Juli…..

2morgensol

Morgensola varmet teltet for de som overnattet,  – og det var nok kjærkomment, for nattens temperatur var knappe 6 grader…

3filme2

Den unge mannen som lærte om meteoritter i går, hadde som plan å videofilme hele utstillingen, før han reiste! Selvsagt! Det ER nettopp slik en skal tenke! Det er jo faktisk akkurat noe av det jeg skal snakke om i Trondheim i september!

4klippe

En jernbanestasjon trenger sitt stell, – påpeker hr. Benkduktøren til stadighet, og sender meg avgårde med klipper, over sviller og spor…..

5fjerne

En forsøker å rydde fram dobbeltsporet! Når en stasjon først har dobbeltspor, så skal det da sannelig være framme i dagen, selv om det neppe kommer noe tog med det første….

Det ryddes 10 meter slik hver dag. I dag betød det å fjerne 24 bjørker og 9 furutrær. (!) Ikke store. Ikke enda. men de blir så absolutt store fort, dersom de ikke fjernes, og akkurat DET skjer over en lav sville langs hele banen!

6timeterspor

Det vil nok fortsatt ta noen dager, for hele dobbeltsporet er framme i lyset i all sin prakt…men; en har pedagogferie, så da finnes de dagene! Right?

2017stamp

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s